GE.CO Shpk

geco-shpk

Kontakt

 • PDF

Address

 • Selia:Rruga Sabaudin Gabrani Tirane
 • Fabrika: Sabaudin Gabrani ish smt-ja
 • Cel:+(355) 6820 51 670
 • Cel:+(355)68 20 69 113
 • Tel / Fax+(355)42320119
  • Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Kontakt

Lini mesazhin apo pyetjen tuaj dhe do tju pergjigjemi në rastin më të parë të mundshëm!


shirit1

Posta Elektronike

images urban geco

Vlerat tona

Cilesia e produktit

Te zgjedhesh me te miren eshte nje diferencim qe te con nje hap perpara te tjereve! Ky eshte parimi yne.Ne kete maredhenie ne jemi ideatori, zgjidhesi i problemeve, keshilluesi, miku, dhe jo thjeshte shitesi.

Kontakt

 • Adresa: Rruga Sabaudin Gabrani Tirane,Albania
 • Cel: +(355) 682051670 
 • Tel/Fax:+(355) 42320119
 • Email: urbangeco@gmail.com
You are here