GE.CO Shpk

geco-shpk

Burime Njerezore

  • PDF

Planifikimi i nevojave per burime njerezore dhe me pas rekrutimi eshte nje proces shume i rendesishem ne kompanine tone. Ne stafin tone bejne pjese individe me pergatitje akademike dhe profesionale, te cilet punojne si pjese e nje grupi, dhe udhehiqen nga te njejtat qellime per te arritur nje objektiv te perbashket.

Behuni dhe ju pjese e kompanise tone duke klikuar ketu, duke na ofruar dijet tuaja, vlerat personale dhe profesionale dhe do te ndjeheni si pjese e nje familjeje, ku secili ka rendesine e tij te vecante.

Puna tek ne nuk i sherben vetem kompanise dhe te ardhurave te saj, por i sherben edhe individit per t’u rritur profesionalisht, pasi ne investojme vazhdimisht jo vetem ne produktin tone, por kujdesemi qe edhe punonjesit te jene ne nje hap me ritmet e shpejta te kohes.

shirit1

Posta Elektronike

images urban geco

Vlerat tona

Cilesia e produktit

Te zgjedhesh me te miren eshte nje diferencim qe te con nje hap perpara te tjereve! Ky eshte parimi yne.Ne kete maredhenie ne jemi ideatori, zgjidhesi i problemeve, keshilluesi, miku, dhe jo thjeshte shitesi.

Kontakt

  • Adresa: Rruga Sabaudin Gabrani Tirane,Albania
  • Cel: +(355) 682051670 
  • Tel/Fax:+(355) 42320119
  • Email: urbangeco@gmail.com
You are here