GE.CO Shpk

geco-shpk

Galeria Foto

  • PDF

Posta Elektronike

images urban geco

Vlerat tona

Cilesia e produktit

Te zgjedhesh me te miren eshte nje diferencim qe te con nje hap perpara te tjereve! Ky eshte parimi yne.Ne kete maredhenie ne jemi ideatori, zgjidhesi i problemeve, keshilluesi, miku, dhe jo thjeshte shitesi.

Kontakt

  • Adresa: Rruga Sabaudin Gabrani Tirane,Albania
  • Cel: +(355) 682051670 
  • Tel/Fax:+(355) 42320119
  • Email: urbangeco@gmail.com
You are here