GE.CO Shpk

geco-shpk

Zgjidhje urbane

  • PDF

Disponojme nje game te gjere artikujsh me teknologji te re per veshjen dhe ngjyrosjen e siperfaqjeve te asfaltuara dhe te betonizuara.

Trotuare trotu
Parkime  pavimenti-autosilo2
 Parqe lojrash  images111
 Kende sportive  pavimenti-campi-gioco
Magazina industrial-resin-flooring-system
Korsi bicikletash etjā€¦ s1

 

Materialet e perdorura kane rezistence te larte dhe garanci shumevjecare.

shirit1

Posta Elektronike

images urban geco

Vlerat tona

Cilesia e produktit

Te zgjedhesh me te miren eshte nje diferencim qe te con nje hap perpara te tjereve! Ky eshte parimi yne.Ne kete maredhenie ne jemi ideatori, zgjidhesi i problemeve, keshilluesi, miku, dhe jo thjeshte shitesi.

Kontakt

  • Adresa: Rruga Sabaudin Gabrani Tirane,Albania
  • Cel: +(355) 682051670 
  • Tel/Fax:+(355) 42320119
  • Email: urbangeco@gmail.com
You are here