GE.CO Shpk

geco-shpk

Profili i Kompanise

  • PDF

 

amostraemulsao

Emulcion  bituminoz

Emulcion  bituminoz eshte lidhja e bitumit me ujin. Pamja e tij eshte kafe e eret me viskozitet te ngjashem me qumeshtin.emulcionet perdoren ne sektorin e ndertimit dhe te rrugeve. Ne sektorin e rrugeve ato perdoren si shtresa ngjitese si dhe per shtrimin e rrugeve me penetrim, kurse ne sektorin e ndertimit perdoren si shtresa izoluese dhe lyerje bituminoze.


shirit

img-01a6c5b0883dfa2101fa914c5b3cc078-v  img-3b75465f54a12185f11616420255e764-v  img-e8efbac756ec1335d598353456d3990d-v


 

 

Sherbimi ne teren

Ne mbulojme sherbimin e transportit dhe gjithashtu nje ze i rendesishem  eshte dhe sperkatja. Makinerite tona modern dhe agregatet ndihmes mundesojne sperkatje uniforme dhe ne temperature e duhur rreth 50° c.

Posta Elektronike

images urban geco

Vlerat tona

Cilesia e produktit

Te zgjedhesh me te miren eshte nje diferencim qe te con nje hap perpara te tjereve! Ky eshte parimi yne.Ne kete maredhenie ne jemi ideatori, zgjidhesi i problemeve, keshilluesi, miku, dhe jo thjeshte shitesi.

Kontakt

  • Adresa: Rruga Sabaudin Gabrani Tirane,Albania
  • Cel: +(355) 682051670 
  • Tel/Fax:+(355) 42320119
  • Email: urbangeco@gmail.com
You are here